Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- OLED monitor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali processzoros kérdések órája
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
Az egyik, hogy hogy tudok egy Mac és egy PC között vezetékes hálózatot létrehozni? Össze vannak kötve, de a System Preferences-be a Network menüpont alatt nem találtam erre vonatkozó beállítást, vagy csak nem tudom hogy kell.
Csak adatátvitelre használnám a hálózatot, Mac-ről PC-re és vissza is és kellene valami normális fájlkezelő program, amivel ezeket a másolásokat végezhetném. Megvettem a Forklift-et, nem tudom, hogy ez jó-e erre.A másik, hogy jelenleg két partíció van az OSX-en, de egy újratelepítéssel egybekötve össze szeretném vonni a két partíciót, mert az egyiken egy XP van, de az már nem kell. Azt hiszem Boot Camp-el hozták létre, de nem tudom pontosan, mert nem én csináltam. Hogyan lehetne megoldani ezt?
J.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Le Mans Ultimate
- Parfüm topik
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- További aktív témák...
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- Arctic Gamer - Intel Xeon E5-2630 V4 / RX 480 8GB Nitro+ / 16GB DDR4 / 512GB Nvme - VADI ÚJ GÉP
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- RYZEN 7 5800X +hűtött VRM-es A520M/B550M lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Eladó Apple iPhone 14 128GB fekete / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 5490 14", HD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak adatátvitelre használnám a hálózatot, Mac-ről PC-re és vissza is és kellene valami normális fájlkezelő program, amivel ezeket a másolásokat végezhetném. Megvettem a Forklift-et, nem tudom, hogy ez jó-e erre.
TigerCat