- 3D nyomtatás
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mieeefan
csendes tag
válasz
bambano #6462 üzenetére
szóval az ext3-ra is mehet
a debian install rá is kérdez h hova akarom rakni, de nem igazán voltam biztos benne, hogy az mbr-en kívül működhet. külső vinyóra installnál már próbálkozgattam vele felemás sikerrel (=bejött a grub de nem tudott bootolni de könnyen lehet h én rontottam el valamit)
most h szóba került ráéreztem, hogy a visszaálító partíciók tartalmának kimentése nem a legtutib megoldás
teljes partícióbackup kell valamiféle image-ként! amiket írtatok az így elsőre nekem idegen, lehet ebbe a topicba szentségtörés lesz amit leírok >p. magic<-el próbálkoznék
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest