- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Még nem vettem meg a két pendrive-ot, a Media-ban kicsit sokallottam + nem találtam olyat, ami kulcstartózható vagy ilyesmi. (Egyik backup lesz otthon, másik tényleg kulcsaim között).
Nézek online. Utána telepítem újra.
Egyébként ha már LUKS2 a merevlemezre: az utolsó bit-ig random, ha rendesen LuksFormat-ozom telibe random adattal, stb.. ? Arra gondolok, hogy egy ezzel a módszerrel titkosított háttértáron még fejléce sincs a titkosításnak, igaz ? Szóval kvázi totál megállapíthatatlan, hogy titkosított-e, vagy tényleg csak random szemét van-e rajta ?
Én az utóbbira voksolnék, nincs fejléc sem, mármint ami nemtitkos, szóval avatatlan szemnek és hozzáértőnek egyaránt egy nagy random használhatatlan szemét, ami kívülről látszik, igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest