- Milyen processzort vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- OLED monitor topic
- Gigabyte alaplap topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Videószerkesztés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Még nem vettem meg a két pendrive-ot, a Media-ban kicsit sokallottam + nem találtam olyat, ami kulcstartózható vagy ilyesmi. (Egyik backup lesz otthon, másik tényleg kulcsaim között).
Nézek online. Utána telepítem újra.
Egyébként ha már LUKS2 a merevlemezre: az utolsó bit-ig random, ha rendesen LuksFormat-ozom telibe random adattal, stb.. ? Arra gondolok, hogy egy ezzel a módszerrel titkosított háttértáron még fejléce sincs a titkosításnak, igaz ? Szóval kvázi totál megállapíthatatlan, hogy titkosított-e, vagy tényleg csak random szemét van-e rajta ?
Én az utóbbira voksolnék, nincs fejléc sem, mármint ami nemtitkos, szóval avatatlan szemnek és hozzáértőnek egyaránt egy nagy random használhatatlan szemét, ami kívülről látszik, igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő