- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
dr_strange #1215 üzenetére
Szerintem az Ubuntu nagyon is jó kezdő rendszer! Arra kijezetten alkalmas, hogy az alapokat megtanuld, megtanuld a terminál használatát, kiismerd nagyjából, hogy mi mit csinál. Nekem sem okozott túl nagy nehézdéget 1 év után a Gentoo telepítése. Azért Gentoo-val szerintem tényleg elég rossz lenne kezdeni, de folytatni nem is annyira!
Az Ubuntu rászoktat arra, hogy keress/olvass majd csak aztán kérdezz. Gentoo is nagyon jól dokumentált, de megrémülhet egy kezdő attól, hogy el kell olvasni egy komolyabb dokumentációt.
Sianis -
Sipi
addikt
válasz
dr_strange #1215 üzenetére
Ahelyett, hogy egyből Gentoo-val kezdenének a kis buták.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest