-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigManus
addikt
válasz
GrandeP #10513 üzenetére
Nem esélyt kell adni a Linuxnak, hanem utána olvasni mit hogyan kell.
A Windows-t is tanultad, nem tudtál egyből mindent.
Nekem minden olyan alkalmazás működik amiket még Windows időkben használtam.
" szak " tudásod pedig nincs, ha így leírsz egy op rendszert.
Ha másnak működik akkor nálad lehet szaktudás hiány.Nem megbántani akarlak, távol álljon tőlem, de ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye...
-
ludla
őstag
válasz
GrandeP #10513 üzenetére
Szerintem eléggé korrekten össze van rakva a Little Susie, és alapból fent vannak amiket mindennap használ az ember.
Én is új vagyok a Linux táborban, és már kezdem ki ismerni a SUSE OS-t nagyon jó, és stabil. Suse alatt a Skype-ot a hivatalos oldalról lehet telepíteni, Torrent kliensnek meg nagyon jó a Ktorrent ami KDE alatt van, MSN kliensnek meg a KMess használom. VLC videó, Amarok audió, K3B cd író, DeVeDe meg videó konvertálás, Kmail email kliens, Picasa képnézegető, Krusader 2 ablakos fájl kezelésre, Opera Firefox Chrome Web, KNemo internet forgalom figyelő mérő. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Gyermek PC játékok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged