- CPU léghűtés kibeszélő
- Raspberry Pi
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- OLED TV topic
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrandeP
addikt
válasz
BigManus #10517 üzenetére
De már első alkalommal is felbírtam rá egyedül tenni egy zenelejátszót vagy egy bármit, értelmesen, meg volt adva h mi micsoda mirevaló, illetve "automatán" települ... nem pedig majd dos-os ablakban 1323434 parancsot beütve, meg 23234 engedélyt megadva talán települ majd ... de nem biztos még-
Első körben alapból a gyári program letöltős integrálóval próbáltam, de több óra intenzív használat után sem jött össze... meg nem is egyértelmű, h melyik program konkrétan micsoda, amiket le lehetne tölteni....
Szak: tudás azért volt idézőjelben, mert bár nem linuxxal, de azért találkoztam pár géppel a 3 év pc szervízeskedés alatt...
Röviden nem felhasználó barát ez a része, most ha egy vérpistike életében először ül gép elé és linuxios, semmit nem fog tudni megcsinálni...
Egyéni, hülye vélemény, nem akarok flémelni, illetve, már nem is használom egyiket se, szóval én vagyok a láma beismerem... és sziasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest