- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Plazma TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
- Világrekordot ünnepel az ASRock
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivivan
tag
válasz
bambano
üzenetére
Kösz, ezt az apt-get reinstall dolgot kipróbálom egy nem életfontosságú gépen (valszeg egy virtuális gépen)
A jótanács a teljes gyalu és újratelepítés (ami nem tudom, miért tart 2 napig)
Mert béna vagyok, mivel főállásban programozó vagyok és nem rendszergazda (programozónak jobb vagyok :-) )
de ha ez nem megy, akkor live cd-ről bootolva chrootolva újrarakni minden binárist
Ez meg nekem nagyon bonyesznek tűnik...
Még olyan kérdésem van, hogyha egyszer valahogy kiírtom ezt a galibát, akkor hogyan tudom megakadályozni, hogy újra bekapjak egyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest