Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Állítólag ez:
man apt-get
--reinstall
Re-Install packages that are already installed and at the newest version. Configuration Item: APT::Get:
eInstall.az, de még sosem próbáltam. egy alapos előzetes tesztelést megérdemelne.
A jótanács a teljes gyalu és újratelepítés (ami nem tudom, miért tart 2 napig), de ha ez nem megy, akkor live cd-ről bootolva chrootolva újrarakni minden binárist. itt viszont oda kell figyelni, nehogy egy megpatkolt lib vagy bináris elinduljon, mert akkor lőttek egy pukkantósat az egésznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
eInstall.