Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sakab
senior tag
Igen kényelmi szempont lenne de ennél elvileg van egy 1xerübb is ami eddig működött de most vmiért nem akarja amióta újra tettem a gépet.Eddig így csináltam 3xor és kapásból ment és amikor bejelentkeztem automatikusan rootként voltam bent...most meg...[link] 2:24 től lenne ami engem érdekelne...erről a megoldásól tudnál vmit mondani? ha beírom h sudo sw majd kéri a jelszavam megadom de kiírja h: sudo: sw: command not found

Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Szólánc.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő