- Plazma TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
No, megoldottam a problémát...
Minden adatom megvan, még a rendszer is.Először lefuttattam win alól a "Partition Table Doctor" (PTTD) nevű progit, ami megtalálta a win partíciókat és helyreállította az extended partíciót magát.
Ezután már láttam a meglévő partíciókat a gparted-del is, valamint a fenti progi fellelte a második 80-as NTFS partíciómat is.
Ezután felhasználtam a Kernel-féle JFS helyreállító által közölt adatokat (kiszűrve a helytelen lehetőségeket) és a parted nevű programmal "kézzel" létrehoztam a megfelelő bejegyzéseket a partíciós táblába (némi számolgatást követően).
Ezután csak a boot flag-et kellett helyreállítani és a Grub-ot visszapakolni.
Így most minden 100%-ig rendben a rendszeren, működik, ezt az üzenetet is már onnan írom.
Következő kitűzött feladatom a boot partíciót a rendszer elejére tenni, majd rendezni a többit is - tulajdonképpen az NTFS-eket is jó volna megszüntetni...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Adobe Indesign
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Plazma TV topic
- E-roller topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest