- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Amikor utoljára néztem a wine-t, direkt grafikus hozzáférést használt, én nem tudtam hálózaton keresztül használni.
De ha neked rendesen fel van konfigurálva az ssh-d, akkor ssh -X utasítással belépve a wine-s gépre, lesz normális X forward és akkor lehet próbálkozni. Azt tudom, hogy debianon ehhez kell az xauth program, ezért az xbase-clients csomagnak fent kell lennie. Debianon kell még az sshd konfigban X forward engedélyezés és sshd restart is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3488
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest