Hirdetés
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- Ráugorhatnak a Samsung 2 nm-es node-jára a TSMC megrendelői
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- Autós kamerák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano
üzenetére
Igazad van, perverz ötlet volt, de azért tetszett meg, mert azt írták róla, hogy nagyon gyors annak ellenére, hogy KDE-t használ alapból. Gondoltam KDE-t Fluxboxra cserélve még gyorsabb lesz.
A gyorsaságot bőségesen alátámasztotta a Virtualbox-on való futási sebessége, még a Xubuntu-nál is gyorsabb volt. Igaz, csak virtuális gépen tudtam összehasonlítani, mert a gépre a yoper nem ment fel.
A következő perverz dolog, amit kipróbálok, az a winyóra telepített DSL. Amire nekem kell, bőven elég.
A Yopert későbbre hagyom, amikor már jobban fogok érteni a Linuxhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós kamerák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igazad van, perverz ötlet volt, de azért tetszett meg, mert azt írták róla, hogy nagyon gyors annak ellenére, hogy KDE-t használ alapból. Gondoltam KDE-t Fluxboxra cserélve még gyorsabb lesz.