- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studiossrác
aktív tag
Hellosztok.
Szeretnék újra Linuxot használni. Régebben használtam 1 ideig, aztán a hagyományos hálókártya helyett wifi-s lett a gépembe és így már nem tudtam netezni, ezért hanyagoltam picit a dolgot. Asus hálókártyám van(wl-138g). Tudnátok valami olyan Linux disztribúciót ajánlani ami ezt alapból lekezeli? Esetleg mit tegyek fel, hogy működjön ha ezt alapból nem kezeli le. (tudom gyártó oldalán van fent linux driver, régebben próbáltam is, de sehogy se tudtam feltelepíteni).
Másik kérdésem: időközben ati-s lett a VGA-m, őt mennyire szereti a linux? Nvidia-val tudom részben, de összeegyeztethető volt.
Bocsánat a kezdő kérdésekért, de én még itt járok.
Előre is köszönöm a segítségeteket
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- 160 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi