Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- OnePlus Pad 3
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
valóságépítő
tag
válasz
FireShadow #5814 üzenetére
haller
suse is ubuntu is főleg gnome-ra tervez, de mindkettőn telepítheted a kde-t is. Igazából a legjobb ha mindkettőt kipróbálod, mondjuk egy live cd-n. Elsőre talán a kde jobban hasonlít a windows-ra, bár én amikor először feltettem valahogy jobban kiismertem magam a gnommal. Megszokás meg ízlés kérdése.
A mai népszerű disztrókbat már jól be lehet állítani ablkaosan is, a terminál minimális használatával, ezt majd idővel úgyis megtanulod ill. hozzászoksz. Pár dolgot csak terminálból lehet, de ezek száma egyre csökken. Igazából a kattintgatós felület és a terminál jól kiegészítitk egymást.
Talán ami az ubi mellett szól, hogy több hozzá a leírás a neten meg a legtöbb gondra egy alapguglizással találsz leírást és megoldást.
boot megoldható.
én ebből tanultam sokat az elején
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós kamerák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Windows 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest