- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Hobby elektronika
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mini-ITX
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anakin007
aktív tag
Köszi a linkeket, örök hálám üldözni fog, amiért tettél is vmit hogy segíthess. Amúgy végigbogarásztam az rpm és az urpmi manját, megkérdeztem egy nálam sokkal okosabb, jártasabb embereket gyűjtő chat-en is. Ők oltottak le, hogy nem tudja, és ne tépjem, mint flokki a lábtörlőt. Az tény, hogy az ottlévő 2-300 ember 90%-a debian-t nyüstöl, a maradék 10% meg gentoo-t v. bsd-t és lövésük sincs az rpm-ről....
Miután kipróbáltam a manokban lévő, számomra nem világos jelentésű kapcsolókat is és irc-ztem is, utánna jöttem már ide, hátha majd vki profi rávágja, hogy rpm --everything string v. vmi a válasz
Pedig kell tudnia, mert az rpmdrake is képes rá, hogy telepítetlen csomagok közt is keressen leírásban, megjegyzésben, akármiben, de az nem fut konzolon. Az rpm is sokmident tud, de csak a telepített csomagokról, nekem meg pont a telepítetlenről kellene. Persze az is lehet, hogy maga az rpmdrake is vmi külső progit v. szkriptet hív meg ilyenkor. Ezesetben szívás. Nah mind1, ha lesz vmi, majd jól közzéteszem, főleg mert sztem nem egy triviális dolog ez
Új hozzászólás Aktív témák
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Hobby elektronika
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Tőzsde és gazdaság
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Légies iPhone halvány színei
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest