- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heló!
Létezik a Wubi-n kívül olyan linux disztró, ami ntfs partícióra megy fel, és később egyszerűen törölhető win alól?
Esetleg valami trükkös progi, ami ezt lehetővé teszi?
Próbálkoztam VirtualBox-al, de annyira lassú volt hogy inkább hanyagoltam...Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Óra topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- OLED monitor topic
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Árváltozás + játék DVD: Fallout New Vegas Collector's Edition
- Fallout 3 Collector's Edition (lunchbox)
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest