Hirdetés
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BotaN
senior tag
Hali
Most vettem egy Acer Aspire laptopot amin alapból Linpus Linux van, azt nem is mondom hogy értelmes dolgot nem tudtam kihozni belőle mert nem értek a linuxhoz, de amikor bebootolok az eredeti Windows XP-s CD-ról, akkor a telepító elindul és azt írja hogy nem talált telepített merevlemezt, és csak F3-t tudok nyomni amivel meg kilép. Van egy másik XP-m is DVD-n aminek a boot menujében van Partició manager nevű program amivel látom a 80gigás vincsit, formázni is tudtam, csináltam FAT32-es kötetet ( nemjó ), NTFS-t (nemó), mindig azt a hibát kapom és nagyon idegesít. Nincs tippetek esetleg progitok hogyan tudnám megoldani hogy lássa a vincsit az XP telepítő???
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest