-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
üdv!
tudom nem elegáns, de mivel értelemezhető hiba üzenet nem volt, kezdtem megelegelni, hogy a raid1 tömb állandóan szétesik debian etch alatt, a kernel kirugja az egyik disk-etazért ráküldtem egy samsung testet mindkét vinyóra, full testen hibátlanok..
köztes megoldásnak az nvidia alaplapi raid lett beállítva, ami bootkor kiír egy "healty" szót, oszt ennyi.. kérdésem: hogyan lehet ilyen szutyok alaplapi raid-et linux alól csekkolni?
win-re van guis app ami kiírja hogy ha sync-el a tükör, vagy hogy "egészséges"-e..persze, tudom, derítsem ki mi baja a kernelnek, tegyek fel másikat, vagy vegyek egy 80E+ HUF-os rendes raid vezérlőt.. ezen kívül más lehetőség?
ha kijön az ubuntu 8.04 akkor még kap egy sanszot az mdadm..
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest