- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
üdv!
tudom nem elegáns, de mivel értelemezhető hiba üzenet nem volt, kezdtem megelegelni, hogy a raid1 tömb állandóan szétesik debian etch alatt, a kernel kirugja az egyik disk-etazért ráküldtem egy samsung testet mindkét vinyóra, full testen hibátlanok..
köztes megoldásnak az nvidia alaplapi raid lett beállítva, ami bootkor kiír egy "healty" szót, oszt ennyi.. kérdésem: hogyan lehet ilyen szutyok alaplapi raid-et linux alól csekkolni?
win-re van guis app ami kiírja hogy ha sync-el a tükör, vagy hogy "egészséges"-e..persze, tudom, derítsem ki mi baja a kernelnek, tegyek fel másikat, vagy vegyek egy 80E+ HUF-os rendes raid vezérlőt.. ezen kívül más lehetőség?

ha kijön az ubuntu 8.04 akkor még kap egy sanszot az mdadm..
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs