- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Univerzális kontrolleradapter PlayStationökhöz és PC-hez
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToG
csendes tag
Szevasztok,
segítség kellene. Mozilla Firefox-ot használok SuSe 9.3 alatt. Flash Player 9-et telepítettem. El is indul rendesen először. De következő indulásnál megint azt az üzenetet kapom, hogy nincs telepítve. A plugins könyvtárban ott van. Ha újra telepítem, azt az üzenetet kapom, hogy már telepítve van. Ha kiszedem és úgy telepítem újra, akkor megint megy. A "kiegészítők" között nem jelenik meg. Mit csinálok rosszul?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- HP ProDesk 600 G2 Mini,i7-6700T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Független / 12Hó Garancia / Akku: 100% / Kijelző utángyártott
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest