Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToG
csendes tag
Szevasztok!
Kellene egy kis segítség. Suse 11-et használok, és szeretném, ha működne alatta a Canon MP980-as nyomtatóm. Nézegetem ezt az oldalt: http://mp610.blogspot.com/ , mert idáig ezt találtam a célhoz legközelebb vivőnek, de nem boldogulok vele. Tud valaki valamilyen tippet?
Segítségeteket előre is köszönöm.ToG
-
ToG
csendes tag
Szevasztok,
segítség kellene. Mozilla Firefox-ot használok SuSe 9.3 alatt. Flash Player 9-et telepítettem. El is indul rendesen először. De következő indulásnál megint azt az üzenetet kapom, hogy nincs telepítve. A plugins könyvtárban ott van. Ha újra telepítem, azt az üzenetet kapom, hogy már telepítve van. Ha kiszedem és úgy telepítem újra, akkor megint megy. A "kiegészítők" között nem jelenik meg. Mit csinálok rosszul?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest