Hirdetés
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Visszatértem, kipróbáltam a Gentoot, de azóta már töröltem is

Nem tetszett az install partíciós része (az általam látottak közül ezen a téren még mindig az opensuse10.1 az etalon) majd a hosssszúúúúú telepítés, de ami mégjobban zavart: az eddig általam próbált disztrókkal ellentétben nem is akart dualbootról hallani és elkeverte az MBR-em a mocsok; valamint ezt se szereti a notim, mert gentoo utáni következő bekapcsoláskor fél-1 perccel tovább tart a bootolás, mint különben. Ja és evvel sem kapcsolt be/ki gyorsabban, mint a többi disztróbal
Úgyhogy kénytelen voltam az eddig legjobban működő ubuntuhoz visszatérni, és inkább azt fogom alakítgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- 58.5 mm full fém tamper
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest