Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
végignyomogattam, szerintem tévedés az egész.
azzal az alapvető hibával indít, hogy swappinest akar barkácsolni, miközben nincs swap.
a másik, hogy ilyen 200-300 megabyte puffereken vekeng, miközben pl. nekem 128 giga ramom van.
engem valahogy totálisan nem bír felizgatni, hogy jelenleg 9 és fél óra uptime után (ez a desktopom) 122 giga ram van szabadon vagy 120 vagy 125 vagy a franc se tudja, mennyi.ha te boldog vagy vele, használd. de hogy ez default bekerüljön egy disztróba csak azért, hogy default azonnal töröljem, annak sok értelme nincs.
ettől még nyithatunk vitát, hogy rendben van-e a linux block device layer (nincs), de az egy másik kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Horgász topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mikrotik routerek
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó PC dobozos játékok, Collector's is
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest