- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Igen komolynak látszó tapipad fortyog a Hyper boszorkánykonyháján
- Autós kamerák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Sziasztok! Jó pár éve próbáltam Linuxot. Nem vált be. Mostanában nézegetem, de pl. drivereket a legtöbb hardveremhez (alaplap, tv-tunerek) nem találok, több szoftveremet sem rá, de wine-nal és alternatívákkal kipróbálnám. Letöltöttem egy MINT-et, mert ezt olvastam legjobb javaslatnak WIN után, de indítás után szétfagy a képernyő memória-hibával, édes mindegy, hogy DD vagy ISO formátumban írom ki pendrive-ra, telepíteni akarom vagy a Cinnamon környezetet elindítani. Olvastam, hogy ilyen hiba esetén alaplapon kell állítani, azt viszont nem akarok, mert a win partícióhoz be van állítva. Van erre valamilyen megoldás, esetleg másik disztró kellene?
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Robotporszívók
- Interactive Brokers társalgó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Renault, Dacia topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- Igen komolynak látszó tapipad fortyog a Hyper boszorkánykonyháján
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest