- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bluetooth hangszórók
- Milyen processzort vegyek?
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Léghűtés topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
válasz
Frawly #31179 üzenetére
Köszönöm szépen. Én "experimental support"-ot találtam Leadtek kártyára, Avermediara meg annyit, hogy támogatott. De egyelőre marad a Windows partíció is.
-
Predatorr
őstag
-
Predatorr
őstag
Ha hátrébb lépek, nem érem el a billentyűzetet, eleve el sem tudom indítani a telepítést.
Talán tesztelni akarom?Esetleg biztonság miatt, mert Windowsban azt megoldani rengeteg meló.
Bármit választok a legelején, a szöveges menüben (Mint indítása, Telepítés), kiírja, hogy memória-hiba, szöveg szélei szétcsúsznak csíkokba, mintha GPU hiba lenne, és tadam, vége a dalnak, reset. Csak MINT-et próbáltam, de leszedtem egy PureOS-t is, azt még nem.
Azt olvastam, érdemes lehet alaplapot visszaállítani defaultra, de ha utána meg visszatöltöm a beállítást, mi garantálja, hogy elindul a Linux? OC egyébként nincs. -
Predatorr
őstag
Sziasztok! Jó pár éve próbáltam Linuxot. Nem vált be. Mostanában nézegetem, de pl. drivereket a legtöbb hardveremhez (alaplap, tv-tunerek) nem találok, több szoftveremet sem rá, de wine-nal és alternatívákkal kipróbálnám. Letöltöttem egy MINT-et, mert ezt olvastam legjobb javaslatnak WIN után, de indítás után szétfagy a képernyő memória-hibával, édes mindegy, hogy DD vagy ISO formátumban írom ki pendrive-ra, telepíteni akarom vagy a Cinnamon környezetet elindítani. Olvastam, hogy ilyen hiba esetén alaplapon kell állítani, azt viszont nem akarok, mert a win partícióhoz be van állítva. Van erre valamilyen megoldás, esetleg másik disztró kellene?
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Óra topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest