Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Frawly #28252 üzenetére
valószínűleg az intel az elsődleges, ő végzi az asztal renderelését. Így a külső kártya csak a másik által renderelt képet teszi ki, ami a pcie 1 sávon (exp gdc expresscard) áttolva elég harmatos, főleg nagyobb felbontásoknál.
Kíváncsiságból én is nézegettem beállításokat az nvidia kártyámmal. Az nvidia zárt driverének felületén van beállítás arra, hogy melyik legyen az elsődleges. Az intellel renderelve, egpu-n mutatva 4k felbontású asztalnál lett vagy 3 fps
Szóval gyorsan visszatettem alapra. Nálad is azt kéne megnézni, hogy lehet a külső kártyát elsődlegessé tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Musk feloszlatta a Tesla Dojo szuperszámítógépes részlegét
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Autós topik
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest