Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Frawly
üzenetére
valószínűleg az intel az elsődleges, ő végzi az asztal renderelését. Így a külső kártya csak a másik által renderelt képet teszi ki, ami a pcie 1 sávon (exp gdc expresscard) áttolva elég harmatos, főleg nagyobb felbontásoknál.
Kíváncsiságból én is nézegettem beállításokat az nvidia kártyámmal. Az nvidia zárt driverének felületén van beállítás arra, hogy melyik legyen az elsődleges. Az intellel renderelve, egpu-n mutatva 4k felbontású asztalnál lett vagy 3 fps
Szóval gyorsan visszatettem alapra. Nálad is azt kéne megnézni, hogy lehet a külső kártyát elsődlegessé tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Anime filmek és sorozatok
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Szebb napokat látott T14s Gen3 - i5-1245U / 16GB / 512GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval gyorsan visszatettem alapra. Nálad is azt kéne megnézni, hogy lehet a külső kártyát elsődlegessé tenni.