Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini-ITX
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építsünk ventilátormentes minigépet Intel platformon az Akasa új házával!
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Frawly
üzenetére
valószínűleg az intel az elsődleges, ő végzi az asztal renderelését. Így a külső kártya csak a másik által renderelt képet teszi ki, ami a pcie 1 sávon (exp gdc expresscard) áttolva elég harmatos, főleg nagyobb felbontásoknál.
Kíváncsiságból én is nézegettem beállításokat az nvidia kártyámmal. Az nvidia zárt driverének felületén van beállítás arra, hogy melyik legyen az elsődleges. Az intellel renderelve, egpu-n mutatva 4k felbontású asztalnál lett vagy 3 fps
Szóval gyorsan visszatettem alapra. Nálad is azt kéne megnézni, hogy lehet a külső kártyát elsődlegessé tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1 humoros
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Cyberpunk 2077
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval gyorsan visszatettem alapra. Nálad is azt kéne megnézni, hogy lehet a külső kártyát elsődlegessé tenni.