Hirdetés
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen egeret válasszak?
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Frawly
üzenetére
valószínűleg az intel az elsődleges, ő végzi az asztal renderelését. Így a külső kártya csak a másik által renderelt képet teszi ki, ami a pcie 1 sávon (exp gdc expresscard) áttolva elég harmatos, főleg nagyobb felbontásoknál.
Kíváncsiságból én is nézegettem beállításokat az nvidia kártyámmal. Az nvidia zárt driverének felületén van beállítás arra, hogy melyik legyen az elsődleges. Az intellel renderelve, egpu-n mutatva 4k felbontású asztalnál lett vagy 3 fps
Szóval gyorsan visszatettem alapra. Nálad is azt kéne megnézni, hogy lehet a külső kártyát elsődlegessé tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval gyorsan visszatettem alapra. Nálad is azt kéne megnézni, hogy lehet a külső kártyát elsődlegessé tenni.