- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
azbest #28254 üzenetére
Igen ám, de akkor Win10 alatt miért jó? Ott több száz fps-sel szakÍtanak a külső kártyán a régebbi játékok, egyelőre még csak azokkal próbáltam. Ott nincs lag az asztalon sem, pedig 1080p a felbontás.
Pont ezt akarom, hogy az eGPU (RX570) legyen az elsődleges. Nekem nem kell, hogy képet mutasson a laptop belső kijelzőjén, az nem is lehetséges, mert AMD kártyám van, ami ezt nem támogatja, azért is kötöttem rá HDMI-n külső monitort. Meg a külső kijelző teljesítményszempontból sem rossz, mivel akkor a szűkös PCIe x1 sávon nem kell a képet visszaküldeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Dell XPS 13 9333 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest