Hirdetés
- Projektor topic
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anakin007
aktív tag
válasz
s1999xx
üzenetére
Titkosított $HOME partíciók vannak, telepítéskor választottam ki és mindent 'magától' csinált a default telepítő. Ez az egy stimmel. Nem hiszem, hogy kernel bug, 2016-os bejegyzést is találtam. Arra gondoltam, engedélyezem a direkt root logint átmenetileg. Elvileg pam-ban kell beálltani, legalábbis a /etc/pam.d/login -t futottam át, ott találtam erre bejegyzést kifejezetten konzolra. Ha nem jön be, kipróbálok egy sokkal régebbi kernelt. Régebben gyakran gyártottam custom-kernelt, remélem, menni fog és akkor kiderül... Ha ez lesz, mennyire menjek vissza szerintetek? Melyik verziójú kernelig?
Az egyik notin gáz van az inteles VGA driverrel, emiatt lelőttem az ablakkezelőt, X-et, mindent, hogy kipróbáljak valamit, aztán jött a sz*pás a konzollal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest