Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- Hővezető paszták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
válasz
Frawly
üzenetére
Köszi!
Ezek jó hírek. Nem is kell nekem minden tudás, eleddig sem használtam ki, sőt. A legnagyobb innováció az volt, hogy létre lehetett hozni külön csoportokat, hierarchia szerint, meg lehetett "klónozni" pl. usereket, szóval semmi különleges.(#27083) sh4d0w
Köszi neked is. Asszem már írtam, hogy most is win van, de váltani szeretnék, nem véletlenül jöttem ide.
Kifejezetten linuxozni szeretnék és csak a szerveren, a tanaraknak igen nehéz lenne az átállás és nem is vesződnék velük.
(tisztelet a kivételnek) De a tököm tele a win kínlódásaival, legalább ezen részen kiváltanám ezt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3739
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kifejezetten linuxozni szeretnék és csak a szerveren, a tanaraknak igen nehéz lenne az átállás és nem is vesződnék velük.
(tisztelet a kivételnek) De a tököm tele a win kínlódásaival, legalább ezen részen kiváltanám ezt is.