Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
- Riasztó topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Primary92
senior tag
Egy ilyen rendelkezésre áll. A Pi is meg van, illetve ez is, csak ennek az Inteles megoldásnak más feladatot szántam. De maximum veszek egy másikat is. Hosszú évekig ez volt a szerverem, de valamiért nem indul, szerintem RAM hiba, de majd a végére járok.
Itt is USB-n fog csatlakozni 2 lemez, mert csak USB-s interfészük van (amiket innen-onnan kaptam, de igazából sosem használtam), a másik kettő sztenderd Sata lemez 2,5" és 3,5" méretben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvenc zene a mai napra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Suzuki topik
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi