-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Primary92
senior tag
Egy ilyen rendelkezésre áll. A Pi is meg van, illetve ez is, csak ennek az Inteles megoldásnak más feladatot szántam. De maximum veszek egy másikat is. Hosszú évekig ez volt a szerverem, de valamiért nem indul, szerintem RAM hiba, de majd a végére járok.
Itt is USB-n fog csatlakozni 2 lemez, mert csak USB-s interfészük van (amiket innen-onnan kaptam, de igazából sosem használtam), a másik kettő sztenderd Sata lemez 2,5" és 3,5" méretben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó ÚJ - KIOXIA - 256GB M.2 SSD nagy mennyiségben (13db maradt)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest