- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen Blu-ray írót?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Autós kamerák
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Primary92
senior tag
Egy ilyen rendelkezésre áll. A Pi is meg van, illetve ez is, csak ennek az Inteles megoldásnak más feladatot szántam. De maximum veszek egy másikat is. Hosszú évekig ez volt a szerverem, de valamiért nem indul, szerintem RAM hiba, de majd a végére járok.
Itt is USB-n fog csatlakozni 2 lemez, mert csak USB-s interfészük van (amiket innen-onnan kaptam, de igazából sosem használtam), a másik kettő sztenderd Sata lemez 2,5" és 3,5" méretben.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S10+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest