Hirdetés
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi.
Az az/etc/profile.d-ben lefut, de nem rootként. Ez meg csak rootként hajlandó. Most hibákat dobál.
Ha userként futtatom akkor ugyanazokat a hibákat dobja. Ha rootként futtatom akkor jó.Hol tudom rootként futtatni a boot végén?
Amúgy szerintem szabályosan is lefut a hostapd.service, csak túl korán. Ha parancssorból futtatom a
/etc/init.d/hostapd start-ot akkor is betöltődik. Csak ezt is rootként kell.vagy,
Hogyan lehetne késleltetni a "szabályos" init lefutást?
Ha jól olvastam a hostapd.service generált, nem írhatok bele, hogy mástól függjön.
Bocs ha rosszul fogalmazom meg, de ilyen mélységig még sohasem kellett belemennem a linuxba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung A17 mobiltelefon
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest