- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anakin007
aktív tag
válasz
szőr Artúr #24901 üzenetére
Egyáltalán nem sürgős, kb. fél éve van ez a gond, csak most fogyott el a türelmem és ötletem. Amiket említettél, nekem új dolgok
Ha utánna nézel, azt megköszönöm, én sem maradok tétlen, megpróbálok ezen a vonalon.. Sztem sokaknak lehet hasznos még, biztos sokan vannak, akik nem elégedetetek a teljesítménnyel és nem a vas hibája.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos autók - motorok
- Diablo IV
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ford topik
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest