Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2024 - a visszatérő
- 
			  PROHARDVER! Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Tóniszomszéd csendes tag válasz  bencze

üzenetére bencze

üzenetéreElnézésedet kérem, a tmux sem tudja azt, amit szeretnél. 
 Én ssh-n nyitott session fenntartására használtam, de nálam azért szokott volt megszakadni egy-egy ssh session, mert ha lecsuktam a gép fedelét, a windows lelőtte a wifit, a lekapcsolt wifi miatt meg a putty eldobta az összes kapcsolatát.
 Szóval az ellen véd, ha mondjuk alt-F4-gyel vagy egyéb módon zárod az ablakot, de a Ctrl-D ellen sajnos nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő