Hirdetés
- Everest / AIDA64 topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Milyen széket vegyek?
- LED / LCD TV topik
- Milyen processzort vegyek?
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Lefordítottam ARM-re egy kernelt azzal a GCC-vel ami van a Debianban. Ugyanezt a forrást ugyanezzel a .config fájlal lefordítottam Debian 7 alatt az akkori GCC-vel tavaly, de akkor még el is indult a végeredmény. Most viszont a kernel kicsomagolása után megáll ott, hogy booting kernel.
Ezzel a dologgal most megakadtam, nem tudom merre induljak. A kernel konfigban már mindent állítottam, semmi hatása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Everest / AIDA64 topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Hobby rádiós topik
- BestBuy ruhás topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Milyen légkondit a lakásba?
- Napelem
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő