Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
a docker nem erre való, szerintem értelmetlen ebben a kérdésben foglalkozni vele.
az eredeti kérdéshez: virtualizálni xen-nel szoktam, nekem az vált be legjobban.
desktop linuxokon van qemu-kvm grafikus felülettel, azzal lehet egyszerűen kezelni a cuccot. szerver ubuntura is fel lehet rakni anélkül, hogy komplett grafikus cuccot mellérakna. Linuxnál mindegy, hol fut a program és hol van a képernyőd, hálózattranszparens a felület.
Új hozzászólás Aktív témák
- Witcher 1 Collector's Edition
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest