Hirdetés
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Egérpad topik
- Autóhifi
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- E-book olvasók
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Istv@n
üzenetére
Ezen én is gondolkodtam már

Az a lényeg, hogy a szerveren fusson egy lejátszó, és weben keresztül kapja az utasításokat.
Én node.js környékén néznék körül, mert nagyon rövid és elegáns megoldásokat szoktak készíteni benne.
Vess egy pillantást erre.
Nem próbáltam mi, de úgy tűnik olyami mint amit te akarsz, legalábbis mp3 fileval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ismét köszöni, és most már kéri is az NVIDIA H200-at Kína
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Napelem
- iPhone topik
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs