- Apple asztali gépek
- iPad topik
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Milyen házat vegyek?
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 
			  PROHARDVER! Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

kagzer aktív tag Sziasztok Nemrég jutányos áron hozzájutottam egy Supermicro X7DVL-E szerverhez. 
 Van benne 2db 3GHz-es 4 magos CPU, 16GB RAM.
 Videókártya egy FX5200-as nvidia.
 Arra keresek választ, hogy vagy maga a gép nem volna alkalmas (pl hiába a sok vas ha régi) vagy én csinálok valamit nagyon rosszul de piszok lassan tud működni.
 Ez abban nyilvánul meg, ahogy egy-egy program elindul, menük és kirajzolásuk, tulajdonképpen e működése.
 Igaz, ezt a típust már nem támogatja az nvidia, de visszaraktam régebbi csomagokat az nvidiás driverhez és nem javult inkább rosszabb lett.Arch Linux, openbox, LXQt. Remélem tudtok segítrni, ha más nem egy jobbbirányba tereleni. 
 Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest