Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Én meg pont linux miatt vettem anno ati kártyát. Nem is bántam meg. Igaz 4670-es van. Ha a dpm nem támogatott, akkor próbáld meg fixen levenni a tempót. ha dinamikusan csinálom, nálam is villog.
(#21097) lev258:
Hol tlaálom a bejelentést?
(#21099) bucihost:
Miért uhu? Van valami új verziója. Sajnos régebben pejoratíve volt made in hungary...

Ölet? Olyan disztrót nagyon messzire dobnék, ahol egy grubot se tudnak rendesen megcsinálni.

Jesszus! 3.15-ös kernellel ez hogy longterm? Nagyon komolytalanok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Napelem
- Építő/felújító topik
- Amazon Prime Video
- A mesék kalózkapitányai is leokézták az Epomaker analóg klaviatúráját
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eladó Apple iPhone 14 128GB kék / 12 hó jótállás
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest