Hirdetés
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigerscorpio
aktív tag
sziasztok.
ubuntut raktam automata telepítéssel egy gépre. felmen minden. előtte spanom haladóan akarta feltenni. nem ment neki. de hát mivel lidmuxot sosenem telepítettem előtte énsem. így nem akartam magam állítgatni. particionálni miegymás.
szoval nekem felment. a varázsló azért varázsló ugye, hogy a next next oké elfogadom, next el is hatékony legyen :-)a nettel viszont cumiztam.
usb vodastick,
felismerte. kékre is vált,mintha lenne net. de nem lehet netezni.
a stick előfizus. pin kérés kikapcsolva raja.
1. kapcsolatnak elöfíz. norm ot hóztam létre.
mutatta fent a jelerősséget is.amikor bementem a settingsbe. akkor wap és jelszó wap volt.
gondoltam ezérunemjó.
töröltem. létrehoztam elöfiz/csopazzal már netet írt.
csatlakozott is. kék lett a led. de ugyanúgy semmi :-/valaki erre megoldást tud?
előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- Nyaralás topik
- Parfüm topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest