Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
Jester01
üzenetére
Hát a gép messze nem modern.
(mondjuk nem pont ez a gép a linuxos amin az előbbi képet csináltam, de ugyanúgy DDR való abba is - most teszteltem az egyik ram modult ami a Linuxos gépben nem ment elsőre - hát asszem meg van az oka...).
Egy Intel 915-ös chipsetes Low-end Asus alaplap.Az lm-sensors csomagot megnézem majd, köszi.
A memtest86 én úgy tudom nem tud SPD adatokat kiírni. Vagy a legújabb verzió már tud ?
És ahhoz mondjuk kellene egy boot pendrive is (ODD nincs a gépben üzemszerűen), szóval körülményesebb, de végül is a célnak megfelelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gyúrósok ide!
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- Használt Vrtech Baby interaktív laptop gyerekeknek német nyelven
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 8GB Kolink Citadel FSP 500W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest