Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
Jester01
üzenetére
Hát a gép messze nem modern.
(mondjuk nem pont ez a gép a linuxos amin az előbbi képet csináltam, de ugyanúgy DDR való abba is - most teszteltem az egyik ram modult ami a Linuxos gépben nem ment elsőre - hát asszem meg van az oka...).
Egy Intel 915-ös chipsetes Low-end Asus alaplap.Az lm-sensors csomagot megnézem majd, köszi.
A memtest86 én úgy tudom nem tud SPD adatokat kiírni. Vagy a legújabb verzió már tud ?
És ahhoz mondjuk kellene egy boot pendrive is (ODD nincs a gépben üzemszerűen), szóval körülményesebb, de végül is a célnak megfelelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest