- Milyen notebookot vegyek?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pylon
tag
Helló mindenkinek!
Frissítettem OpenSUSE 12.2-re clean installal és szembesültem a GNOME 3-al és borzalmas.
Vissza lehet állítani a két paneles megjelenést, valódi asztalt ikonokkal stb. ?A másik: Pulseadio a default hangkezelő és sikerült müködésre bírni de Firefox+Flash (pl.: youtube) esetén nincs hang. konzol kimeneten semmi (miután hozzáadtam magam a audio, pulse csoporthoz)
Steam (RO), gmplayer, chromium (+flash) alatt viszont van hang.
Találkozott valaki ezzel a problémával?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Milyen autót vegyek?
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Bober Tv - online tv
- Óra topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U -8GB Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár! 105.000ft!
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest