Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dany27
őstag
Sziasztok
Hogy tudom ezt a patchet felrakni?
Mindenképpen rdiff-bakup 1.2.7-et is kell futtatnom, mivel van olyan kliens melyen csak az a legmagasabb verzió szám ami támogatott.
Python 2.6 használata esetén dobja ezt a hibát melyre találtam ezt a patchet.
1.2.8-as rdiff-ben már javítva van ez a dolog, de mivel nekem kell hogy fusson 1.2.7is ezért kénytelen vagyok patchelni.Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Ableton Live 12 Suite Education
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest