Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Megoldottam a problémát. Az efibootmgr programmal kitöröltem egy boot bejegyzést, de még úgysem jött be F2-re a BIOS, hanem az F12 hatására megjelenő menü segítségével tudtam csak előhozni. A végső megoldást az aktuális BIOS verzió újraflashelése jelentette.
Én megnéztem a laptop Mainboardjának leírását. Abból nekem az jött le hogy hogy az alaplap nem támogatja az EFI BIOS-t. Nem is gondoltam volna hogy egy Linux képes a BIOS-ba beleírni. Így most jó. Fedora felejtős. Marad a Debian!

Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest