-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rybank
senior tag
válasz
klambi
üzenetére
fstab? nem ilyen egyszerű? Mivel párszor már elcsesztem az fstabom, inkább telepítésnél lőttem be ezeket. Ha muszáj lenne, egy live USB kíséretében megtanulnám jól belőni. De nem ördöngősség, csak nem tudom mit rontottam el.
(#14734) Atapi - Neked pedig, ha csak egy helyes útvonal megadásra van szükséged szólj, mert leírom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Egyszerre startol a legjobb kameratelefon Kínában és Európában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- VR topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Előzetes élménybeszámolókon a Forza Horizon 6
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Honda topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 860w Platinum!
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- Kingston 1TB NVMe ÚJ, 3 év garival, brutál gyors!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest