- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
csak hogy egy kicsit szakmaibb mederbe tereljem a topikot
nem mondom, hogy ennél komolyabb probléma nincs, de hogy én vért sz*rtam, mire megoldottam, az is biztos.
a lényeg, hogy a xorg bizony így jó, ahogy van. egyszerűen a Linux nincs felkészítve erre. a Xinerama nem kezel kétféle GPU-t, anélkül meg két külön desktopom van, amik közt csak az egérnek van átjárása, a programoknak nincs.apró megkerülési lehetőség, hogy célzottan az adott képernyőre küldöm ki a programot:
DISPLAY=":0.1" program_neve (ezutón is köszönöm a Gentoo wiki idevágó részének a segítséget)
így most már oda tudtam küldeni az XBMC-t, már csak azt kellene elmagyarázni a Linuxnak, hogy a HDMI-n hang is jön ki.ami külön móka lesz, mert már abba is belezavarodott az ALSA, hogy az új NVIDIA VGA-mon is van egy hangkeltő, azóta is csak a szentlélek tartja össze az egész hangrendszert, fogalmam sincs, hogy adjak be neki egy harmadik hangkártyát, amire már boot alatt hibaüzenetet dob...
na mindegy. ráérek.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Yettel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest