- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós kamerák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Nem engedik el a kábeleket a GameMax pénztárcabarát tápjai
- VR topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Anakin007
üzenetére
Pont ilyen laptopot hajtok én is Linux alatt. Milyen vga driver problémákat találtál? Én pl. Minecraftozni szoktam, az pont annyi fps-t csinál Linuxon (Debianon és Chakrán is megnéztem), mint ugyanezen a gépen XP-n.
Egyéb problémákkal nem találkoztam. Am. egy időben még külön VGA drivert is fordítottam, csak kegyetlen sok csomag telepítését igényelte és igazából nem lett tőle gyorsabb a játék, egyszerűen a videokártyának csúfolt gma valami elérte maximumát....
Most Chakra Projectet használok a laposon, ott van egy bundle telepítő a csomagkezelő mellett, onnan ha felrakod a Firefoxot, egyből teszi a flashplayert is. (nem is szerepel külön a csomagkezelőben a Firefox)
Filmezésre meg felraktam egy VLC-t, az egyben nálam a DVB-T tuner szerepét is betölti, simán visz mindent probléma nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest