Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Anakin007
üzenetére
Pont ilyen laptopot hajtok én is Linux alatt. Milyen vga driver problémákat találtál? Én pl. Minecraftozni szoktam, az pont annyi fps-t csinál Linuxon (Debianon és Chakrán is megnéztem), mint ugyanezen a gépen XP-n.
Egyéb problémákkal nem találkoztam. Am. egy időben még külön VGA drivert is fordítottam, csak kegyetlen sok csomag telepítését igényelte és igazából nem lett tőle gyorsabb a játék, egyszerűen a videokártyának csúfolt gma valami elérte maximumát....
Most Chakra Projectet használok a laposon, ott van egy bundle telepítő a csomagkezelő mellett, onnan ha felrakod a Firefoxot, egyből teszi a flashplayert is. (nem is szerepel külön a csomagkezelőben a Firefox)
Filmezésre meg felraktam egy VLC-t, az egyben nálam a DVB-T tuner szerepét is betölti, simán visz mindent probléma nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LEGO klub
- 3D nyomtatás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest