- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Második verzió: DeepCool LE360 V2 processzorhűtő
- Milyen TV-t vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
Üdv.!
Van egy régi nyomtató a családban, ami teljesen jól működött Linux alatt, miután megtaláltam hozzá a megfelelő drivert. A gondok akkor adódtak, mikor új rendszer került a PC-re, mert az oldal ahonnan a drivert újra le akartam tölteni, megszűnt (én hülye meg nem mentettem le). Erről az oldalról lenne szó: [link] (a kiírás ne tévesszen meg senkit, hónapok óta elérhetetlen az oldal)
A kérdésem az lenne, hogy ennek az oldalnak az adatbázisa elérhető-e még valahol a neten? amúgy egy pcl3-as nyomtató driver kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Battlefield 6
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest