Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Bluetooth hangszórók
- Egér probléma
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
veterán
Sziasztok!
Szeretném a segítségetek kérni, mert megőrülök!
Régen, akárhányszor próbáltam linuxot használni, mindig az volt a legnagyobb gondom, hogy nem tudtam az Istennek se böngészőben futtatható java-t telepíteni.
Linux mint-et tettem fel próbára, az vonzott benne, hogy úgy promózták minden szükséges dolog (flash, minden ami kell) már telepítéskor feltelepül, viszont java még mindig sehol! Csomagkezelőben feltelepítettem a sun java virtuális környezetet és a java plugint is, de a böngészőben még mindig nem tudok java alkalmazásokat futtatni (Chromium, Firefox).
Van egy futtatható jar fájlom is, ami kéne, mert egy elengedhetetlen progi, de azt se tudom használni, mert akárhányszor rákattintok csak az archivumkezelő hajlandó a tartalmát megnyitni, ami ugye engem nem érdekel
Tudna valaki tanácsot adni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Hardcore café
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Napelem
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3397, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest