Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fooler89
őstag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Se ubuntun se debianon se windows 7-en nem így megy.
Leállitja, majd induláskor elindítja és visszadobálja azokat az ablakokat amiket használtam. Firefoxba is úgy van beállitva, hogyha leállitom a programot az előzőleg használt oldallakal adja vissza. Olyankor szokta ezt a hibaüzenetett kiírni mikor becsúszik egy áramszünet.A lényeg, hogy elfelejti azt amit csináltam rajta. De most, hogy így gondolkodtam rajta rájöttem, hogy azóta qbittorrentet használok és lehet, hogy újrainditásnál újra leszedi azokat a torrenteket amiket én letöröltem de a listában még benne van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 11
- Hálózati / IP kamera
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest