Hirdetés
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Előrendelhető a ROG Xbox Ally és Ally X
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Amazon Fire TV stick/box
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Van egy parancslánc, aminek a kimenete a következőképpen néz ki:
1 12.34.56.78
2 21.43.65.87
2 11.22.33.44
2 55.66.77.77Az első szám azt jelzi, hogy bizonyos IP címből éppen mennyi hányszor van jelen, a mögötte levő számok pedig maguk az IP címek, valamint ez rendezve van növekvő sorrendbe. Na én ezt a kimenetet el szeretném menteni egy fájlba, de úgy, hogy ne legyenek az IP címek előtt a számok, tehát értelemszerűen csak úgy kellene nekem a fájlba írnia őket, hogy soronként egy IP szerepeljen és semmi más.
Maga a parancslánc, amit futtatok így néz ki:
netstat -tn|grep ':port'|tr -s ' '|cut -d' ' -f5|cut -d':' -f1|sort|uniq -c|sort -n > lista.txt
Valaki ki tudna segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hobby rádiós topik
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- Formula-1
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest